fredag, januari 13, 2006

www.st.nu/nhlblogg


Kolla in en viss mr Dress i staterna. NHLbloggen är briljant. Närgågna citat med Zäta, Foppa, coacher och NHLbossar! Jävulskt bra! Webpularn fixarn bilderna. JÄvligt stolt över att kunna länka den!

Var tillsammans med Fina Elina hem till mor o far igår. Jagade en viss hund som ville sätta på vissa andra hundar i byn. En kåt fan det där. Efter att ha ätit pannkaka och purjolöksoppa åkte vi på trav. Fina Elinas föräldrars häst strarta och vann. 38 000 kronor! Fan va najs. Men hästjäveln lär väl käka havre för det på en månad så det är väl ingen lukrativ bransch...

Var iväg på rinkbandy sen. En stark seger med 9-4. Ett mål och två assist av Chester. Men hade lite problems med bolljäveln. Den är fan lite okontrollerad.

Jag och Hö klev upp vid halv två för att se Zäta vs Foppa. Facit: En ruggig match! Zäta två mål två assist. Foppa tre assist. I övrigt en ruggigt bra match och smskontakt med andra sidan Atlanten. Kul kul. Åt mos med korv och skagenröra. Udda kombination.
Summa av Chster och Hös hockeykväll. Ruggigt kul match. Lite ångest efter dåliga matvanor. Somna vid kvart över fem... Mycket kaffe blev det. Mycket trött idag.

Äh skit i det här nu ska jag "jobba".

Dagens bild blir....blir mitt julkort.

Hoj hoj.

1 kommentar:

pjotr sa...

"Jagade en viss hund som ville sätta på vissa andra hundar i byn. En kåt fan det där."
Var mer stämmer den beskrivningen in? hrrm...