tisdag, juni 09, 2009

Jan Boklöv

Jan Boklöv tar nu för tiden alldeles för lite plats. Jag gör vad jag kan för att Jan sak återerövre lite mark.

Jag har varit i Malmö. På u21.
Jag har varit i Falkenberg. På u21.
Jag har ska till Båstad. På... Ja ni fattar.
I Malmö bröts den grå vardagliga lunken. Istället för att som alltid ha en fungerande kaffefri dator så fick jag en timme innan avspark mellan Sverige och Polen en kaffedränkt icke fungerande dator. Det svarta kaffet med en skvätt mjölk rann i snirkliga mönster ner i mitt tangentbords inre. Där lade det sig till ro och började sakta, sakta torka. Först 36 timmar senare hade min äppleprydda och kaffemarinerade maskin åter tagit steget in i fungerande skick. Nu sitter jag här och kan inte sudda. Så om jag skriver något förhastat så går det inte att sudda...
Fittfitta. Ooops.

Om kollektivet MANSFOLKET kan bertättas att vi lever i symbios och har nu senast tagit tag i möbliering av vardagsrum. Vi har även fått en logga. En vacker och ådrig rackare.

Återkommer med en filmsnutt i Jan Boklövs ära.

Ett annat glädjeämne från dagen som just gått och lagt sig är vad glad man kan bli av en enkel fras. Om den är ärligt menad. Denna gång tog någon mig på axeln. Tittade mig i ögonen och frågde. "Och dig. Hur är det med dig. Du ser ut att må bra."

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Petra sa...

Jag tror att Janne har fått uppmärksamhet så att det både räcker och blir över för de kommande 100 åren! Hoppas ni har en mysig natt, kom ihåg att 'ända mot ända kan ingenting hända'!