lördag, oktober 06, 2007

Vissa saker stämmer, andra inte.


Jo många är tjocka i USA. Eller vissa är sjukt mycket tjocka. Blir nästan lite ledsen på ögat när dessa minst sagt bastanta människor ändå sitter och äter fyra chokladtårtbitar.
Dallas har tydligen årets största come together denna helg. Stan myllrade av folk nu när jag lämnade hockeyarenan där jag faktiskt blivit lite hej och tjena med både en och annan svenskrotad man vars levebröd är att med hjälp av träinstrument slå på en svart gummitrissa samtidigt som de svettas och dricker sportdryck med konstig färg. Allt detta gör de ivirgt påhejade av allehanda tanter som tycker att hocket är bajset. Det var kul. Hur som helst så ryckte det lite i festnerven när jag klöv gatan mot hotellet. Men med ett relativt tidigt flyg imorgon så avvaktar jag med en diet coke på hotellet. Ångrar mig redan.

Kom från Toronto igår. Hade det inte varit för en snäll man (om ni nu så träget undrar så var han svart) som envisades med att vi skulle tränga oss eller i alla fall fråga om lov att gå före i kön, så hade jag missat flyget till Dallas. Hann med flyget med en halv minuts marginal. OBS inget skämt. När första steget var taget in i planet så stängde de dörrarna.

Har fått träffa Börje. Börje var snäll och förbannat trevlig och precis så där muskelös som man tror. Hade jag haft äggstockar hade de gjort frivolter och skrikit "Betäck mig!!" Men nu har jag inga, och det var väl lika bra. Att utbrista "Betäck mig!!!" samtidigt som man fotar en man med en annas mans målningar som föreställer den första mannen. Hade nog kunnat bli lite tryckt stämning annars. Tror jag äggstocklös som jag är. Och det ska ni veta, det rör mig inte i ryggen att jag saknar dessa kroppsdelar, om nu någon trodde det.

För att åtrergå till vikttemat. Många är smala också. Dom är inte lika många som de tjocka men att säga att de inte finns skulle vara lögn. Dom finns. Fast i lite mindre antal än det finns tjocka. Nu ikväll har jag minsann sett bra många utav Börjes motsvarighet hos det kvinnliga släktet. Texas må vara både Bushälskande (han har en aveny uppkallad efter sig, om det är den äldre eller yngre vet jag inte, men samma skit tycker jag) och kolesterolbildande men vissa flickor hade lätt kvalat in som om inte flickvänner så ändå så att säga bekanta.
Men som sagt. Jag ignorerar detta smorgardsbard av Texasdonnor som nog gärna velat stoltsera med en Swede på CVet. Dumt. Eller kanske smart.


I en hiss i en sydlig stat i ett land som tycker att allmän sjukvård är skit.
"So, where are you from?"
"Sweden"
"Yea! I can tell"
"Oh yea, because I´m tall and blond?"
"Ha ha ha, no i overheard you talking with someone over phone earlier"
Katjing! Hade jag haft en ask hade hon lagt där i. Med mig som täcke utan påslakan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag vlir kåt, ja rentutav pilsk av dina eskapader...

E sa...

Helt underbart! Citerar nog en del under fikat imorgon, för den del av släkten som inte följer dig blogg.