fredag, januari 16, 2009

Kroatien vol 1


Det är sol. Himlen är blå. Många bilar är fula och trottarerna är ojämna.

Pressrummet är oorganiserat och det finns bara en enda liten fjantig automat som skall utfodra pressdrevet med kaffe. Maskinen måste också laddas med en lite ampull varje gång en kopp skall färdigställas. Jag skulle vilja se den ritade mindmappen som gjordes på den.

I övrigt så sitter jag och zoomar åt fel håll och försöker ibland febrilt hitta rätt knappar som styr rätt reglage på kameran. Lite snurrigt men det har ändå gått ganska bra.

Herrarna i handbollen är som alltid trevliga och sammarbetsvilliga.

Kroatien öppnar mästerskapet ikväll med sin match. Kan bli rätt bra drag antar jag. Ska plåta lite lätt och satsar min stora energi på efterspelet på nåt ölhak. Får se om uppslutningen blir som önskad.

Nu ska jag slå på både Flinck och Gummen tills de slits från sina datorer. Jag vill ha mat. Igen.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Handboll är så jävla tråkigt. Jämför hur ofta TV4 sporten rapporterar om "spännande handbollsnyheter" och SVT gör det. TV4 hade aldrig gjort det om de inte hade haft sändningsrättigheter till VM (eller äre EM?) som ingen jävel bryr sig om. Möjligtvis nån i Ystad. Fy fan vad arg jag blir bara jag tänker på handboll. Hoppas de åker ut så fort som möjligt och att TV4 lägger pengarna på riktiga idrotter./A

Daniel Nilsson sa...

Hälsa Flincken!
Och räkna assisten under detta mästerskapen!

Det blev väl aldrig nån sist va?

//D.

NickelKickel sa...

Daniel. Passa sjärten! När vi väl är i Vadstena ska jag minsann lägga dig över knät. Du ska lära dig veta hut.