torsdag, maj 10, 2007

Brasse HasseNär jag var mindre, både kroppsligt och åldersmässigt, än vad jag är just i detta nu så förundrades jag över en lirare. Hasse Blomqvist snurrade ganska friskt med backar i allsvenskan för ett par år sen. Hur som helst. Igår skulle jag och MackanMedia träffa Hasse. Som sidekick till oss följde exallsvensken Klabbe med. Klabbe är gammal lagkamrat till Hasse. Klabbe har säkerligen fått dra både ett och annat streck i tunnladavHassepåträning spalten i sin dagbok. Således en utmärkt sidekick i reporatageteamet. VI träffade Hasse. Jag engagerade mig. En björk fick bli min rekvesita. Försöker här med bilder visa både hur det såg ut och hur det blev. Undrar hur länge man behåller formen så man kan klättra som man vill. Mitt mål är 58. Sen kanske risken för lårbensbrott är för överhängande.

Har inbjudit till gemenskap hemma hos mig i eftermiddag.

Min mor informerade mig om att både Mor och Far hade hittat hit... Dags att städa språket? Icke.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tillägg från en som var på plats under fotograferingen.

Just som sällskapet skulle skingra sig och kvartetten skulle bli till en trio vänder sig fotomotivet mot yrkesmannen som klättrat ner från en hög björk.
- Jag har varit med om många fotograferingar, men kan lätt konstatera att du är den livligaste fotograf jag någonsin träffat.
Yrkesmannen rodnade lite lätt, tryckte axlarna mot huvudet och stod svarslöst.

/MM

Stoet sa...

ååååå, söt kommentar du fått darling! Min livliga hingst! haha

Anonym sa...

med livet som insats. Precis som en riktig fotograf. keep it up! /A

mymlan sa...

Well. Jag kan intyga det som MM säger...
Det är en upplevelse i sig att se Nisse in action. :)

Bra bilder blir det också.