tisdag, januari 13, 2009

Lilla julafton sponsrad av Japan

Idag fick jag ett bud. Tre bruna kartonger med svart tejp. Om jag hade fått varornas värde i pengarna istället hade jag kunnat köpa 758 440 tuggummin eller 9029 öl på SKÅL. Nu fick jag i stället kamerahus, objektiv, blixtar, laddare och annat småplock. Allt från Nikon.
Dock är allt bara till låns. Kamerajätten vill få över både mig och min arbetsgivare till den svarta sidan. Den grå som vi jobbar med nu är inte dålig men i jämförelse klar tvåa på bollen.
Canonprylarna får nu ligga i en ryggsäck på mitt kontor medan jag vänstrar med Nikon nere i Kroatien. Ska bli riktigt kul.

Måste ge Nikon en stor eloge som i princip dukade upp ett kamerasmörgåsbord och lät mig välja vad jag ville. Igår ringde en kille vid namn Niklas och undrade vart han skulle skicka budet. Snabbt och proffsigt. Jag låter kanske lite lovsjungande. Men just nu står Nikon tämligen högt i kurs.



Bilden är tagen med en Canon Mark III och en 16-35 mm. Därav den lilla vinjetteringen och oskärpan.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

H.S. sa...

well hello.
är det två d3or och en d700?
jäkla unge :)

Anonym sa...

Fan, nu är man ju inte alls avundsjuk. Tänk vad trevligt om Nikon ringde undrade vad man ville ha och vart de ska skicka det, helt utan att behöva betala...

NickelKickel sa...

Viktor. Nu är det ju bara till låns, men ändå. Förmodligen så tyckte Nikon att de behövde göra en insats för månskligheten. För kornigt och för oskarpt helt enkelt. Dock ingen garanti att det blir bättre nu. Men vi får ju i alla fall svar på om det är kameran eller chauffören det är fel på...
hörs du.
och Maria.
Att du var så vass på att identifiera kameramodeller. Stort.

FotoMix-bloggen sa...

Avis? Jovars, ganska.
Skulle också vilja ha möjligheten att testa Nikons prylar.
/Daniel (lokaltidningsfotograf som kör med Canon)

Anonym sa...

Hoppas det funkar bättre än förra försöket. Tror du kommer trivas alldeles utmärkt på den mörka sidan. Men akta så du inte skär dig, saker o ting är lite skarpare här ;)

Anonym sa...

Nördar är nog det finaste som finns!