tisdag, mars 17, 2009

Mat, ganska mycket

Dagens arbetstid: 9 timmar vid plan eller på spelarhotell. Lägg till cirka två timmars datajobb här på hotellet.

Dagens överraskning: Bojan. Jag älskar när mediabilden om personer visar sig vara fel. Bojan är förvisso en snackare men en snäll sådan. Omtänksam och på sitt eget sätt ödmjuk.

Dagens mat: En fläskfile i jämförbar storlek med min underarm. Jag har inte direkt biffiga armar men det är ändå väldigt mycket mat. Lägg där till att filén låg badandes i ett eget litet medelhav av champinjonsås. Mustigt och mättande.

Dagens jogg: Ungefär samma runda som igår. Upp i bergen. Vid sista asfalterade vägen stod en man och mekade med en moppe. Två stora hundar höll honom sällskap. Att jag kom där springandes sågs inte med blida ögon från de fyrfota. I skällande fläng kom de springande. Jag förs till is och var förvånansvärt lugn. Rädd blev jag först efteråt. Fast det erkänner jag knappt.

Dagens bränna: Börjar vid handlederna och slutar mitt på herr Biceps. I ansiktet finns tre fält rödmarkerade. Näsan och båda kindbenen. Ska försöka jämna ut färgskillnaderna imorgon.'


Dagens hatobjekt: HV71 och mandelmassa.

Dagens uteobjekt: Skepparkavaj.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Gunilla Jakobsson sa...

Hej och hej - det låter härligt alltihop. du har ett väldigt bra jobb. Men vi fick se Ronny eriksson - köpte en skiva som du kan få lyssna till, han är suverän. Kom hem snart.