lördag, januari 07, 2012

BB0701TDS.JPG


De senaste blogginläggen har varit väldigt dåliga. Förlåt. Tyvärr blir det inte bättre. Kan mest bara berätta att jag i går var på organisationens bjudmiddag. Där fanns ett honörsbord från vilket gubbar i slips klev upp och höll tal på italienska. I vårt sällskap tittade vi på varandra och konstaterade att middagen var gratis men inte utan ett pris. Efter någon timme kom till sist den kokta kalvkinden in och den var lite smaklös men ändå okej.


Dagen i dag har varit fin. Solen har varit på ett strålande humör men tyvärr är bergen här lite för höga så damernas lopp fick avgöras i skugga. Det är lite trist. Plötsligt är alla konturer borta, färgerna blir matta och allt är vitt, vitt, vitt.

.
Nu kom det visst lite matnyttigt till pressrummet. Inte en sekund för sent. Nu gäller det att armbåga bort alla tyskar som alltid är först på maten.

2 kommentarer:

Ankan sa...

Men här vare skarpt och färgglatt tyck ja

Tobbe sa...

Fantastiska bilder! Allra kärast blev jag i landskapsbilden med berget i bakgrunden som blandar naturfotografin och sportfotografins actionfyllda intesivitet. Det avgörande ögonblicket minsann!
Tack för en bra blogg!