tisdag, augusti 07, 2012

1a, 1b och så något annat

Jag blev kvar i Weymouth. Läget i London var under kontroll och Sverige och Rasmus Myrgren hade chans på ett brons. Så jag stannade och fick saltvatten på kameran, blev bortkörd för att inte störa de blåblodiga (agget växer) samt levererat 1a, 1b och något annat. Det är så att jag har vissa krav på mig. Jag, och vi på Bildbyrån, måste först leverera standard bilder. Snygga, bra bilder som förmedlar just det som hänt. En trevlig kille med supersmajl har kastat sig under bommar och dragit i tampar och tillslut vunnit ett brons. Det ska jag visa i bild. När jag har gjort det så kan jag göra "något annat". Något oväntat eller chansa lite. Nu säger jag inte att den nedersta bilden är något storverk på något sätt men den är i alla fall utanför mallen. Jag återvände till London sent denna kväll. OS börjar trappa ner i intensitet. Jag ska på brottning i morgon. Kan bli kul. Den blåa mattan och de många japanerna både tilltalar och skrämmer mig.

Kommentera gärna något snällt. När man befinner sig så här många mil hemifrån kan internettlig närhet åtminstone fylla en liten del av de hål som vi olika fotoslavar bär i våra ännu inte helt förtappade själar.

11 kommentarer:

Lars D sa...

Kram vännen,
LarsD

Ankan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ankan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ankan sa...

Vilket leende han hade den där, vackert. Hejsa på

Daniel Nilsson sa...

Du gör det mycket bra kompis,
och för övrigt så är dina ord väldigt bevingade och fantasifulla, det gillar vi när vi läser!

Kämpa på!
//D.

Anonym sa...

Göttans inlägg ;)

Anders Grane sa...

Mycket rolig läsning Nisse, du är lika rapp i bild och skrift som i tal:)

Niklas Johansson sa...

Kul att följa din (och kollegornas) bloggar från OS. Härliga bilder och kommentarer och få en inblick i jobbet som sportfotograf.

Kämpa på, du är på upploppet nu- bara spurten och finalen kvar sen får du vila (hoppas jag) :)


/Niklas

Robert Larsson sa...

Som vanligt så är det riktigt schyssta bilder du visar upp, det är så man börjar snegla på sin egen utrustning och funderar på om någon vill ha ett bojsänke...

Fredda sa...

Väl utfört uppdrag. Som vanligt verkar det som. Har följt din logg under hela OS och är djupt imponerad av hur ni sköter era uppdrag.
/Fredda

NickelKickel sa...

Tack alla! Jag ska göra mitt bästa för att göra er nöjda även sista dagarna av OS.