torsdag, augusti 09, 2012

Tvärstopp och semifinal

Svinottan blev min lott. Min morbror Thure skulle ha sagt att jag klev upp tidigt tidigt. Satte mig på en buss, suprise, och åkte för att plåta paddlande svenskar. Det gick inge vidare. Efter att jag åkt hem igen så gick jag lite vilse och åt mat. Sen kom dygnets höjdpunkt. Kvartsfinal i handboll mellan Sverige och Danmark. Jag var rätt så svettig vid slutsignal och ännu svettigare efter att ha sprungit mellan mixade zonen, läktaren och planen. Men det gick och blev bra. Köp Expressen i morgon. De har en bra bild på ettan har jag hört. Att herrarna nu krigat sig till en semifinal känns stort. Måste kännas så otroligt skönt efter missen i VM-kvalet. Nu visar detta gäng att när det stämmer så är de topp i världen. Skönt så. Bilder i kronologisk ordning. Fick en fråga om utrustning tidigare och på handboll använder jag tre hus Nikon D4, ett 24-70 mm, ett 70-200 och ett 600 mm. I dag slängde jag även på 1,4 konverter. Har alltid haft ett inbyggt motstånd mot det där med konverter. Men jag börjar ändra mig. 
Och nej. Jag har inte glömt. Jag ska sammanfatta användandet av 800 mm nikkor. Men inte i kväll. Energin är slut. Det blir så när man jobbat intesivt länge. Startsträckan är förvisso kortare men när det tar stopp så är det tvärstopp. Denna dag har jag motat motorstoppen med att leka musikal. Funkar perfekt. Musikal och en bit choklad. Sen är jag glad igen.

3 kommentarer:

Peter Holgersson sa...

Kungen är ju klockren! Kanske var det då speakern meddelade att det fanns kaffe med "tilltugg" att köpa i pausen :-) Mycket segerkänslor också!

Kapten Klänning sa...

Att du orkar blogga när det tar tvärstopp! Tacknämligt för oss här hemma dock! :)

NickelKickel sa...

Henning. Jo man får ju ta å bita ihop och leverera. Gammal regel.

Peter. Kungen blir glad av fika, vin och whiskey.