söndag, augusti 10, 2008

De dopades sport

Cykel. Jag sitter och ska snart plåta cykel. Sitter och fundrara på hur många i dagens startfält som faktiskt är rena. Cykelsporten har enligt mig ramlat för långt ner i dopinghålet för att kunna räddas upp igen. Det ska till en jävla massa jobb och en hel del tejp för att kunna lappa ihop det sönderskjutna förtroende för sporten som det kanske en gång låg där orört och skört som ett litet silkespapper. Nu ser det mest ut som ett använt dasspapper med spår av medecinska rester.
Men men. Sverige har i alla fall lite medaljvittring. I alla fall så här innan. Och svenskorna är ju såklart rena. Doping finns inte i Sverige. Inte knark, prostutition eller slavlöner heller.

Winnerbäckfantasten har både hemsida och blogg. Värd att kolla båda två.

Dom konstiga situationerna och de komiska händelserna har ännu inte infunnit sig riktigt. Därför blir det just nu dåligt med anekdoter. Men det kommer... När Hövdingen och Pistvaktarn är igång så lär det ju hända nåt som blir värt att skriva så småningom.

Fick i alla fall ringside igår. Enligt en bloggar som är fråntagen sitt kinesiska spridningsavtal så syntes jag i televisionen.

Tills nästa gång, in i smogen.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Christian sa...

Sedärja, det bidde ju en medalj. Jag har pimpat din "barna-bild" på kidsen, pimpat ala Liechtenstein, riktigt bra, skall visa någon dag.

Keep the texter coming.

Jag slår Miko en pling i veckan.

/c

Slemmet sa...

Emma Johansson. Say no more. Och bilen går bra.