lördag, augusti 09, 2008

Invigd i det Olympiska sällskapet

Igår startade det på riktigt. Invigningen var häftig. Riktigt maffig.
Om några år kommer jag nog att se tillbaka på gårdagskvällen som nåt av det häftigaste jag upplevt. Det brukar man ju komma på i efterhand. Kanske lite mycket Kinagulligull men ändå förbannat häftigt med så mycket folk in action. Det är både mycket imponerande och skrämande. Med den totala makt som Kinas regering har kan dom ju liksom göra vad som helst. Sopa ner en stadsdel och bygga de mest fantastiska arenor. Anlita nån som anordnar dem mest imponerande synkroniserade massgympaövningarna. Låsa internet så att det inte går att komma åt Mymlans blogg. Den går nämligen inte att få fram härifrån. Likaså gäller Falun kommuns hemsida...
Tänk om Kinas regering gick in 100% för något som de flesta skulle kalla ädelt. Till exempel att bromsa ner växthuseffekten. Som skulle nog plocka in ett par poäng på en sån sak och dom skulle förmodligen lyckas. Det är ju mycket lättare att göra saker när man bara kan köra över, förflytta eller "omskola" folk och fä.

Just nu sitter jag i ett boxningspressrum med en trevlig amerikan som fotomanager. Han är stor och basröstig och har lovat mig ringside om nu inte Getty kommer. Jag sitter och håller tummarna för att de ska utebli. Då får jag Kennedy på fetnära håll. Det skulle vara kul.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Christian sa...

Getty, bah...

/c

Anonym sa...

Kan ana, blev helt jätteimponerad även via televisionen. Där man annars inte känner wow-wow för fyrverkerier. Lycka till, ta hand om dig, andas med måtta!

Anonym sa...

Och du fick honom på nära håll! :)

Anonym sa...

Nihao Niss! Jag håller tummarna för ringside med dig!