söndag, december 02, 2012

Uppsamlingsheat


Det var längesen. Jag trodde att min vistelse i Gällivare skulle få mina åderförkalkade bloggvener att återigen börja pumpa text och bildkroppar genom denna numera rätt eftersatta digitala dagbok. Men jag bedrog mig. Igen. När inte proppen löstes upp av miraklet i Berlin, glaciären i Val Senales eller Zlatans konstmål på nya Friends Arena då vet jag inte vad som ska till. Men så på ett flyg på väg till Serbiens huvudstad Belgrad hände något. Jag tror att frånvaron av internet, bok, tidning och framförallt min återfunna planeringsvän anteckningsblocket här på flighten gör något med den del av min kropp som sätter sådana här texter till världen. Men bara för att jag inte har redovisat det här så har jag jobbat på de ovan nämnda händelserna. På plats. Jag har även varit på världscups premiär i Gällivare. Plåtat fotboll i hela södra Sverige. Lagt offerter och räknat timåtgång. Ringt en miljon samtal och skickat ännu fler mail. Språkat med samarbetspartners och servat kunder. Det har varit mycket men det där stenblocket som vi gemensamt började släpa i börja av maj börjar så sakta slipas till ett gigantiskt klot. Ett klot som nu äntligen rullar med någonsånär kontroll. Gott så. En kortare bildgenomgång.


Närmaste dagarna ska jag tillbringa i Serbien. Det är knapp tio månader sedan jag lämnade detta land. Då som nu är det handboll som är anledningen. Då var det herrar nu är det damer. I övrigt är det i princip samma sak.


Så närmast är det detta lag so jag ska följa på dess äventyr i serbiska Nis. Själv har jag rest i lite över 12 timmar och avslutade det hela med att beställa serbiska pannbiffar. Nu slår jag igen locket. Jag är tillbaka.

1 kommentar:

Erixen sa...

Grymt att du är tillbaka Nisse! Hoppas jag på frekvent handbollsbloggande kommande tid. Bilden på skotträdda Gentzel är f.ö. helskön!