torsdag, december 08, 2005

Samarin är fan i mig ett unikum!


Jag var hemma igår. Jag gjorde ett varv på stan. Träffade Emmet Brown på stan. VI tog en fika. Sen gick vi hem till mig och började måla mitt sovrum. Vi drack öl också. Ganska många. Vi målade också. Men mest snacka vi skit och drack finnimporterade öl och några från Estland.

Vi var ganska fulla när Fina Elina kom. Jag tiggde åt mig massage. Emmet tiggde inte åt sig nåt. Bara en smirnoff ice.

Sen gick vi på Svenssons. Jag drack malt, humle, jäst och vatten i ett glas med ett skepp på. Emmet bråkade i telefon med sitt långdistansförhållande. Min barndomsklasskamrat Wille W kom in och hade tänt så mycket guld att vi alla skrattade gott åt honom. Wille W ska plugga foto i Boston. STORT.

Vaka vid sju. Kände mig som en gravid trettiåring med morgonillamående. Jag gick på toa och spydde lite. Sen drack jag sammarin! Fy fan vilken produkt. Jag hade tänkt att sjukskriva mig. Men jag nöjde mig med att komma 45 minuter för sent. Jag varnade dock tunnan innan.

Ikväll ska jag se på TIK. Med Kapten Klänning. Jag ska inte måla. Det är borgligt att måla. Så jag ska kanske bjuda ner Pjotor... Det lilla (eller lilla o lilla) borgarsvinet.

Nu mår jag bättre. Hurra! Mormor fyller snart nitti. Jag har köpt en fleeceväst. Fast den ska na få i julklapp.'Bildspel på kristet Utseende...
http://www.st.nu/noje/index.php?action=visa_artikel&id=503289


Hoj hoj

Inga kommentarer: