torsdag, februari 23, 2006

Ett fikabord kan vara så tråkigt


Jag har precis gått ner från fikat i förtid. Det spelar ganska stor roll vid vilket bord man hamnar. Jag hamnade fel idag. Mr Ready. Käran och Mumin bland andra. Det var inge vidare.

Jättebäbisen är sur idag. Jättebäbisen var sur igår. Jättebäbisen är sur. Nästan jämt. Igår anklagade han oss för att vilja knuffa ner honom från ettestupan. Inte för att jag skulle tveka... Hö hö. "Det handlar om att skjuta pensionärer! Det är vad det är!" Dundrade han. En konstig man. En mycket arg man. Ingen man vill ligga med direkt.
Var ute på en olycka imorse med MR Krimm. En buss och en bil törnade i varann. Jättebäbisen undrarde vart på mina bilder bussen var. Jag blängde och skrek. "Du din skendräktiga förtyotalist. Den dag du börjat vitbalansera hockeybilder. Den dagen du tar mer än en bild på varje knäck. Den dag du lär dig att vara hövlig mot folk. Den dag du lyssnar på när någon annan pratar. Den dagen du förstår att 40 år i samma yrke inte automatiskt ger en rätt att bete sig hur man själv behagar. Den dagen, då, och först då, kan du börja klaga på mina bilder. Gubbfan!

Men det sa jag inte. Jag viskade nåt. För då hör jättebäbisen. Han hör nog inte så bra. Å föresten har jag nog legat med fler och snyggar tjejer än han. För det är det det handlar om. Jag har föresten sett Jättebäbisens sambo och min är då en miljard gånger snygggar (och 45 år yngre).
Jag-Jättebäbis 47-0.

Bilden är från när jag och Wirwelwindhen körde i diket i Ånge.

1 kommentar:

Anonym sa...

fan nisse! se till så att ingen läckar bloggen till cheferna på st. särskilt inte till jättebebisen.