fredag, maj 09, 2008

Med knogen en bit upp

När lusten inte finns då blir det liksom inget av. Jag skiter i att be om ursäkt. Jag gör som jag vill. Nästan jämt. Eller förlåt. Det var en lögn. Det är ganska ofta jag låter andra bestämma men här är jag kung. Jag bestämmer. Nu bestämde jag att bloggen skulle ligga i träda ett tag. Harva igenom kommentarerna någon gång emellanåt men inte mer. Marken måste vila ibland. För återhämtning. Nu ska det sås i bloggens eget vårbruk.

Idag är det lätt att älska Göteborg. Solen skiner som en halogenlampa på syra och jag sitter och solar och dricker kaffe på min balkong och har svettåderlåtning. Syrenen har börjat blomma och häggarna har redan varit igång någon vecka. Men. Om håggspinnarlarven är häggens plåga så är bostadsmarknaden den samma för min vistelse i Sveriges näst största stad. Ständigt dumpad av boplats Göteborg. Hade jag gett mitt telefonnummer till en ny tjej för varje lägenhet jag sökt på den webbplatsen hade jag idag haft ett harem. Usa hade bannlyst mig som sekt. Jag hade surfat på polygamins feta våg. Nu är det inte så eftersom jag, tyvärr kanske, inte har för vana att gödsla krogens framstjärtsbesökare med mitt nummer. Jag har dock det senaste året gjort precis det fast med bytt forum till Göteborgs bostadsmarknad. Jag har porrsurfat bostäder 24/7. Sökt sökt sökt. Lagt in referenser. Skrivit snitsigt formulerade ansökningar. Ringt och smörat. Resultat? Inte ett enda erbjudande om lägenhet. Inte en enda visning. Här ligger jag på en gråblå brits och lämnar ut mig. Jag har hört att det skall hjälpa. Men istället för bostad blir jag istället konstant fistfuckad av en boplats Göteborg. Det känns sådär.
Och nu är det dags igen. Inte för fistning kanske men väl en flyt. Igen. Femte gången nu. 31 juli åker ja ur Burggrevens femte plats. Skillnaden mot sist jag var tvungen att flytta är väl att jag denna gång har tre månader på mig istället för åtta dagar. Ibland kommer minnen om lukten Hans upp som äggskalsodör. Då vill jag åka ut till Munkebäck och repa hans bil med en pärgräv. Spotta i hans brevlåda och kissa i hans blommor. Lukten Hans är bostadskrisen personifierad. Han får mitt agg. Det ska han ha. Den lilla äggätande fistfuckaren.


Dagens boktips
Erlend Loe – Expedition L


Dagens miljötips (här väljer jag på slump en sida i min nya bibel 100 sätt att rädda världen av Johan Tell)
Ät en älg. Skogens konung är det mest ekologiska du kan äta. Uppvuxen och uppgödd utan kraftfoder och utan att har förbrukat en enda lite megawatt.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: