måndag, december 13, 2010

Redovisning Remåt

Jag började dagen som döpts till måndag med att gå på pressträff klockan 11. Nu klockan 23 är jag nästan färdigjobbad. Bara bildskörden till arkivet kvar. Ni som har lite koll på sport vet nog vad som hände igår. Sverige gick in i trance. Med skärpa, disciplin och ett bestialiskt försvarspel så knäppte man Norge på näsan. Å det grövsta. Någon sa att det vore som om Norge vann över Sverige i hockey. Några ropade skräll andra bragd. Jag själv lallade runt och njöt lite extra. Trevligt folk unnar man framgång.

Remoten då?

Jo från sin bjälke säkard i röda vajrar så gjorde den sitt jobb. Jag skickade tre bilder som jag ansåg okej. Precis när jag ska packa ihop ringer Expressen och vill ha mer. Fler alternativ till både sin etta och till ett uppslag. Väldigt roligt när man får jobba direkt mot redaktionerna. Resultatet fick jag nu ikväll se på en ipadda. Det blev bra. Frimärke och allt! Bilden närmast nedan gick som frimärksrepris i Expressen.Torsten gick på en propp.


Och Grubbström räddade ett friläge.


Och här står jag och bara mår.

4 kommentarer:

Angelica sa...

Snyggt :)

Erixen sa...

Gött jobb Nils! Har varit en fröjd att veckla upp GP till morgonkaffet dagen efter match så här långt, fortsätt så! Såg f.ö. din omtalade vita elegantkalender på en tapp här i Kungälv - respekt ;o)

Unknown sa...

Snyggt jobbat som vanligt Nisse.

Lina sa...

Grymma bilder!