måndag, april 04, 2011

Den är kommen, den korta rapporten

Det är lite varmare nu. Jag tycker mig ana spirande grönska i både naturen och bloggsfären. Herr Nilsson, eller om vi ska kalla honom spekarn, har vaknat till rejält efter uppsägning och semester i det av militären styrda Thailand. Det är roligt. Nu när vi är i samma stad så umgås vi lite då och då. Men den utlovade badmintonen har inte blivit av. Han är väl rädd för smisk den där Spekarn.I övrigt har fotbollen gått igång och jag har fått en ny iPhone. En som tyvärr tappar täckningen både nu och då. Lyxigt. Fotbollen tappar dock inte täckning (bra övergång) men har likväl, som nämnt, startat i Svea Rike. Jag har hunnit med både Örjans vall i Halmstad och Swedbank stadion i Malmö. Lördagen i Halmstad bjöd på en sådan sol att jag i första halvlek var tvungen att avlägsna min svarta jacka. Det blev för varmt! Ja ni hörde rätt. För varmt med jacka på en allsvensk premiäromgång. Imorgon fortsätter jag mitt korståg inom spelet fotboll. Jag ska på en blixtvisit i Holland. Det ska bli kul, lite nytt och spännande. Mer om det längre fram. Lite hemligt ska det alltid vara när man är utomlands. Det har Robert sagt.

För några dagar sedan så var det 1:a april. Gud och fackföreningarna har då gemensamt beslutat att man får luras. Jag lurade först min chef Lennart genom att installera min blåtandsmus på hans dator och sedan i smyg styra och markera när den teknikhandikappade chefen skulle skriva bevakningslistor. Han hämnades genom att lura mig att jag skulle skickas till Ryssland för att plåta Putin. Jag gick inte på den. Sen ringde kusin Olle. Han ville ha hjälp med ett lur. Klart man ställer upp. Lyssna här.

Så. Det var en tillbakablick och en framtidssyn. Full fokus imorgon och sen ledighet i några dagar. Vad säger du om det Rolle?Okej.

1 kommentar:

Anonym sa...

BRA! Du är på tå och gör snygga lösningar. Vi ses /Vandrarn