måndag, december 03, 2012

Förstdagen

Första arbetsdagen i Nis har nått sin natt. Som vanligt många saker att tänka på. Men jag gillar det och känner att jag har koll på läget. Snön har fallit. Flingor stora som kycklingskallar som smälter vid första markkontakt. Serberna har lärt sig. De hade ju mästerskap här i januari och minnet tycks stryka organisationen medhårs. Internet är ett kvicksilver och ackrediteringen gick rätt så smidigt även om Scanpix-Leif nekades plastbricka med namn och bild. EHF hade inte godkänt LegendLeif. Konstigt. Det löser vi nog med gemensamma krafter i morgon. Första bilden är tagen under förlägret i Helsingborg och avbildar nytillträdde förbundskaptenen Torbjörn Klingvall. Aftonbladet hade bild i tidningen här om dagen. Klassisk förhandsskörd ute på bildåkern annars. Blixttrolleri och snabba beslut. Som vanligt således.

 I morgon är det öppningsmatch. Öresundsbrons bortre fäste står för motståndet. Vi hoppas på hög stridsmoral och brått mod. Då kan det nog gå vägen.

3 kommentarer:

Carl Sandin sa...

Mums! Gillar bilden på fröken Sand skarpt, och Bella, och de andra också. Men de två speciellt :-)

Peter Holgersson sa...

Kreativa porträtt uppskattas alltid - tack för att du delar med dig!

Unknown sa...

Hej Nisse,
skriver en allmän kommentar då jag tycker att det är oerhört trevligt (läs skitkul) att Du kommit igång med bloggandet igen.

Sedan är det undersköna bilder i detta inlägg.

Du är Köngen, det vet Du :)

//Jörgen