måndag, mars 19, 2007

Italienska för nybörjare

Sitter återigen på Malpensa. Jag börjar känna mig hemma på denna flygplats. Och fler besök lär jag väl hinna med här innan jag lägger av och går till avel. Bilade de dryga 40 milen igår. var tvungen att ringa massa samtal och snacka skit så jag inte skulle somna. Natten mot söndag blev så att säga lite hård. Jag och Anders var ute och tog nån pilsner när några från finska landslaget dök upp. Började snacka med dom och efter ett tag rullade även Sveas u23 landslagsmän in. Efter lite pilsner så ordnade vi i alla fall så att en av vallarna och en utav de aktiva, som för övrigt var avstängd för för höga blodvärden (finne så klart), rattade varsin mininbuss. Dessa minibussar fylldes sen till bredden med Österikiska, tyska, Schweiziska, finska, amerikanska och svenska skidatleter + en norska journalist och en svensk fotograf. Välinpackade och trångt var det men ändå sällskapligt. Vallaren och den dopade finnen siktade sen på Österikiska gränsen och efter många om och men och en kisspaus i en rondell så kom vi fram till en jättebygnnad på en parkering. Såg inte mycket ut för världen men väl inne så var det hur mycket folk som helst. Full gas.
Schweizarna var värst och firade sitt guld och sitt silver med att slänga kläder runt sig tills dess att han stod och visade sina ädlare delar.
packad in oss i bussarna igen runt tre och ångepojken Ojala ville sjunga Takida och fick sin vilja igenom under hela resan hem.
En kul kväll.

Jag lyckades beställa en macka med skinka och ost, en cola light och en kaffe precis. På italienska.

Ciao ciao nu ska jag borda ett plan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ånge! Ha ha!

/Mac - a.k.a. nummerupplysningen

Anonym sa...

Fick du inte sätta Kalla? Eller heter hon Calla?/A