måndag, januari 24, 2011

Summan 29767

Jag har jobbat på Bildbyrån i 1561 dagar. Den 16 oktober 2006 började jag min hittills längsta anställning. Från dag ett har jag bott i Göteborg. Nu är läget strax ett annat. Bildbyrån består som arbetsgivare men orten blir en annan. Jag ligger just nu på min kökssoffa. Lådor fyller rummet bredvid. Det luktar rengöringsmedel och fukt. Jag har städat och packat om vartannat. Imorgon ska jag packa ihop lite saker från min kontorsplats och sen bär det av. I en hyrd lite större bil ska jag färdas till den nya staden. Malmö. Jag ska bo i Skåne. I alla fall ett tag. Frölunda i Scandinavium var mitt sista ryck här i Göteborg. Jag kan räkna till sju olika bebodda lägenheter och 29767 bilder levererade i snitt 19 om dagen... Nu börjar vi om. Startar nytt. Den här gången siktar jag på att bo kvar i samma lägenhet länge samt att höja snittet till 20... Eller kanske satsa mer på kvalitet. Det verkar vara bättre. Kvaliten höll tyvärr inte 2010 heller.

3 kommentarer:

Gunilla Jakobsson sa...

Gratulerar till flytten - att börja på nytt är alltid lika kickande. att du flyttar till kärlek och en trivsam vardag värmer och lugnar mitt modershjärta. hälsa sambon!

Christian sa...

Lycka till där nere i söder, har gjort en flytt därifrån för länge sedan men där är fint och centralt. Får hoppas att vi syns nån gång ändå.
Ha det gott /c

Hussein El-alawi sa...

välkommen till Malmoe