lördag, juli 14, 2012

Remotelös i Falsterbo

Jag gillar hästar. Jag har alltid gillat hästar. Även om jag tycker att de är lite svårare att beräkna än kor men något i mig blir lite glad när jag hör hovtramp och gnäggande läten. Tror att det är Birger som slagit an det i mig. Birger Nordin bodde i Lövsätt och tränade tillsammans med sin bror Ivar sina hästar på gammelvägen börjar/slutar där jag växt upp. Då och då åkte jag med Birger. Ibland bara till Stampen, ibland ändå bort till Lilljahla och några gånger så åkte jag med Birger hela vägen till Lövsätt. Där stallade vi in och sen gick vi hem till Birger. Jag drack pommac och Birger kaffe. Jag minns att vi pratade om när han Ivar slaktade en get. Sen selade vi på nästa häst och skjutsade mig hem. Så jag trivs här. Även fast jag någonstans i mitt hem eller på mitt kontor har lyckats gömma 50% av mitt innehav av Pocket Wizards. Den lilla apparat som hjälper fotografer världen över att fjärrstyra sina kameror. Det gör att jag kände mig lite skadeskjuten igår när hoppningen avgjordes. Lars Dareberg däremot var utrustad med ovan nämnda apparater. Lars driver, som ni säkert vet, Sveriges bästa och mest uppdaterade fotoblogg. Om någon mot förmodan missat detta så följer ni enkelt denna länk. På Lars blogg får man bilder i massor, länkar i överflöd och då och då ett vist ord på vägen. Lasse är köng helt enkelt. Några Bilder från min remotelösa dag igår fredag.

3 kommentarer:

Lars D sa...

Tack snälla du.
Vad jag frös på slutet. Hade dessutom inte tid och hyfs att säga hej då när jag rusade hem till väntande gäster.
Vi tar igen till i London.

/LarsD

Unknown sa...

Sjukt bra bilder, synd vi inte kunde ses därnere, mest mitt fel eftersom jag itne var hemma:-P Vi får ta igen det när du kommer från OS!

Unknown sa...

Hej! Jag växte också upp med Birger och Ivar Nordin i Lövsätt! Vi har sommarstuga nere vid ån vid ladugården där de hade djuren. Jag red och körde Gajus mycket!