torsdag, februari 21, 2013

Snömodd och silver

Som en skopa filmjölk kom snön och den lätta dimman och kastade ljus över förträngda minnen från VM på Holmenkollen... Men det fungerade ändå hyffsat. I alla fall rent fotomässigt. Arrangörsmässigt är detta mästerskap faktiskt bland det sämsta jag varit med om. Orkar nästan inte skriva men här kommer några klassiska faktameningar. Ni vet sådana där man hade på redovisningar i mellanstadiet för att sammanfatta sitt land, sitt djur eller vad det nu var man hade gjort ett grupparbete om.

Det finns en uttalad och nedskriven regel som förbjuder alla som vistas i subpresscentret att nyttja de fåtal eluttag som finns. Överträdelse beivras med sladdurryckning av de cirkulerande och spejarna förklädda till volontärer. Stämningen tagvis hetsk. (många meningar).

Den bästa fotopositionen ströks 22 timmar innan första start.

Det finns inga stolar för arbetande media att sitta på. 


Det finns enbart ihopvikta ståbord i karton (obs inget skämt se bildbevis)

Nog om gnällandet. Här är några bilder från denna dag som jag döpt till silvertorsdag. Fredagen är tävlingsfri. Endast presskonferens. Om inte snöyran är total kanske man ska passa på och nyttja det liftkort som medföljde ackrediteringen. 10 mil pist finns att tilllgå. Tåls att funderas på.
1 kommentar:

Haris sa...

Hey, I read your blog. It's very helpful for me and such a very unique blog thanks for sharing it with us. If you want the best law assignment Help ​​then visit our site with a 7O% discount. I expect you will be satisfied with our service.