tisdag, augusti 18, 2009

Del Mundo


Alla talar om Barcelona som en sådan otrolig stad. Jag har varit här ett par gånger nu och det är först nu jag börjar gillat. Har spatserat gatorna här både idag och igår i jakt på Zlatanhysteri. Den finns här men den riktiga hysteriintevisiteten har inte infunnit sig än.

Vi har varit på presskonferens idag. Cirkus timmen efter uppsatt tid glider tränare Pep in i sandaler, shorts och t-shirt. Ganska soft. Hans första omdöme om Zlatan? Att han var lång.

Igår kom Orren till Barca. Han skall stationeras här en inte så ringa tid allt för att följa mr Ibrahimovic. I väntan på Orren så besökte jag en bar i närheten av Camp Nou. Barerna och cafeerna där i närheten lider av samma obrydda stil som vissa rockstjärnor lägger till sig med. Rockstjärnor kan sunka ner sig rätt rejält och ändå få ligga. Barerna runt Camp Nou kan skita i att måla om, inreda med fula plaststolar och låta små skalbaggar springa på väggarna. Det gör ingenting. Varje gång Barcelona har hemmamatch så är det smockfullt och barägarna tjänar in en månads inkomst på en kvälls öppet.Läs även andra bloggares åsikter om ,

1 kommentar:

Kapten sa...

Vissa delar av Barcelona verkar ju charmiga, men runt Ramblas delar man knappast ut särskilt många ST-pluppar!