måndag, januari 18, 2010

Innsbruck

Eftersom jag är en idiot och totalt oduglig så glömde jag i mitten av december att konfirmera min bokning på presshotellet. När jag väl kom på detta var hotellet fullt. Så inget annat att göra än att boka annat. Lite mindre centralt fick jag besked om. Men jag anade inte vad som komma skulle. I vår gemensamma taxi rullade jag och Becca från flygplatsen. Becca dumpade vi av ganska snabbt och sen kändes det som om jag blev körd till Birsta, eller Backaplan om ni nu hellre kan referera till det. På hotellets ena sida ligger Media Markt på den andra en parkering för lastbilar.

Jag suckade mig in till receptionen och var där ytterst nära att bli incheckas som Åsa Josefsson. Lyckades dock avstyra och fick både ett rum och en pasta med spökköttfärssås (den var nästan osynlig). Därefter tog jag igen det Full metal jacket stal av mig natten till idag.

Sen träning som startade klockan åtta följde. Som vanligt trevligt och arbetsvänligt. Nu är klockan nästan halv ett och allt är färdigt och lämnat för idag. Imorgon skall jag och KVP-Åsa, hon som jag nästan checkade in som, äta frukost och sen promenera till ackreditering och resterande pressdrev.
Må ni skaka i skorna ni som får detta pressdrev efter er. Titta de granskande blickarna, det brinnande engagemanget och det allmänt vakna och pigga uttrycken. Som sex okopplade pittbulls.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,3 kommentarer:

Michael sa...

Akta huvudet bara för de förlupna klisterbomberna imorgon! Så hoppas man på att du bjuder några goa matchrutor här under EM, lycka till.

Kapten! sa...

Får Flinck inte sitta med de andra längre ..?

Daniel Nilsson sa...

Typiskt Flinck att smygkolla på vad de andra.

Hälsa till den gamla skåningen.