fredag, september 02, 2011

Dags att inta ställning


Dagen började med bannor. Fotocheferna hade kallat till samling. Det hade kommit klagomål. På de fotoplatser som är precis bakom reklamskyltarna på marknivå är tillgängliga om man sitter. Folk har stått mest hela tiden och under 3000 meter hinder igår rann droppen tydligen över. Delegaterna skällde på fotocheferna och de överförde det så till oss. Varje fotograf har en fotoväst. På den finns ett unikt nummer. Fotografmötet avslutades med det skulle läsas två nummer. Dessa fotografer var därmed officiellt varnade. Ingen skärpning och man åker ut. Hjärtat började banka. Hade jag i min oaktsamhet råkat gå där jag inte fick? Jag har ju gjort det förr...
"Number 61 and 119"
Utandning. Jag är ju Gretzky med 99.

En liten grej som speglar arrangörsmässig världsklass. Massagerum i källaren. Gratis 20 minuters knådande händer på ömma axlar och ryggslut.


Snart är det kvällspass. Jag har precis monterat remote med fisheye på Daniel Nilssons uppmaning. Nikon har som vanligt utlåning och lättare service på plats. Men utlåningen har varit begränsad till ett hus och ett objektiv per skalle. Men när kung Peter "nikon" Brodin igår anlände så är det inte längre ett problem. Känslan av köglid är alltid bekväm. Nikon Nordic tar hand om oss ute på fälten.

1 kommentar:

Daniel Stiller sa...

Va KÖNG med massage!