torsdag, september 01, 2011

BIldkavalkad

Så var klockan redan sova för länge sedan. Men det blir som så. Man sitter och filurar. Kommer ifrån arenan en timme senare än tänkt. Jag kollar lite andra saker innan jag tar tag i dagens skörd. Det är lätt att skjuta upp. Speciellt när man har tidszonernas läge på sin sida. Jag trodde att det skulle bli utomjordiskt varmt idag. Men det gick bra. Jag hade snott med mig en handduk från hotellet och precis som Emma GT så prydde jag min ariska skalle med denna ateralj. Det hjälpte mot solen. Efter förmiddagspasset kände jag mig lite mosig. Efter en styrkenapp på nittio modiga minuter härbärgerad i en väldigt skön fotölj kände jag mig mer redo för kvällen äventyr. Jag hann till och med med att drömma lite. Om igelkottar, precis som gryningspyromanen. Kvällspasset var ganska lugnt och jag försökte ro hem en spjutbild som jag tänkt ut. Det gick sådär. Ska slå mig in på ett nytt försök imorgon. Nu låter jag bilderna tala. Som den uppmärksamhetsslampa (könsneutralt ord) jag är så får jag en kick av kommentarer. Bara så du vet.


Ja, med nya tag en annan dag.

9 kommentarer:

Klänning sa...

Läser varje grej du skriver, Nickel! Och jag gläds åt att du jagas av pretonåriga koreanskor.
Sen förundras jag över alla fantastiskt coola bilder du har tagit.
För övrigt missade du Ånäscupen - precis som jag!

NickelKickel sa...

Ja jag grämer mig för Ånäscupe. Typiskt. Tack för kommentarne K Klänning. Du är god.

Ankan sa...

Köp en kanin åt mig, eller nej förresten jag ångrade mig. Jag kan ta fotoryggsäcken, behöver en att slakta och sy ny av.Jag utgår från att du har några sånna? Fina bilder tar du bror! /Ankan

Angelica sa...

Det är otroligt inspirerande att se dina bilder, jag blir superpepp på att ge mig ut och fota (fast jag just kom hem från en fotbollsfotosession).

--Angelica

Lotten Bergman sa...

Jag gillar särskilt den övre vattengravsbilden!

Jonas Dandanell sa...

Vill se en cool multiexponerad bild på en spjutkastare... Kanske lite retro/svartvitt... Ta ut svängarna Nisse. Tycker annars det var för länge sedan vi såg... Vem sjöng det förresten?

Thomas sa...

Gott jobbar gubben, vi saknar dig i Götet. Kram från Thomas på GP

Daniel Nilsson sa...

Kick it!

Remote under längdhoppsgropen. Testa den.

Anonym sa...

Jag har lyssnat på radiosporten härborta till morgonfikat. Med den ekande i öronen inledde jag arbete med kolla in dina bilder. Tack, helt fantastiska.

/ Spitfire