tisdag, december 06, 2011

De höga ljuden

Sitter i arenan. Väntar ut matchen mellan Argentina och Elfenbenskusten. Det skriks och ljudet på högtalaranläggningen är hög. Det är tröttsamt att sitta och försöka jobba i detta stim men jag försöker. Jag och min tandlösa vän ska efter matchen upp i taket och hämta kamera. Hoppas det går lika smidigt som uppsättandet. Har slarvat med maten. Finns inget att äta i arenan förutom de färglada minimackorna i presscentret och köttpiroger i den enda kiosken. Jag nöp två piroger för någon timme sedan och några karamellfärgade mackor i format mini har också slunkit ner. Men det är inget man står sig på. Så nu sitter jag här med lågt blodsocker och låg rettröskel. Ska sockerchocka mig innan uppklättring för att skärpa sinnena. Så då var det färdiggnällt.

Bilder från matchen så. En kväll som denna satsar jag på kvantitet... Sverige vann fast spelade inte så värst bra. Det är till att skärpa sig för att detta ska bli roligt. Men jag tror på bättring och glädje.3 kommentarer:

Carl Sandin sa...

Börjar bli tjatigt att säga grymt nu så.. men man ska ju inte ljuga så det får väl hänga med ett tag till misstänker jag. Kul att du bytt layout på bloggen, ännu roligare med det höga bloggartempot!

Jan O sa...

Du är bäst, Nisse.
Det är detta man vill läsa på fotobloggar, bakom kulisserna-snack varvat med bra bilder.
Men glöm inte äta och dricka, då orkar du inte skriva så mycket.

PS/ Hittade en Norrlandsdagarna-mugg med ditt namn på under trappen. Hämtar du när du kommer upp i norr ngngång?

NickelKickel sa...

Ha ha! Den hade jag glömt. Jag är hemma över jul å nyår. Kan försöka trassla mig förbi Pilgränd!

Å tack för credden Jan och Carl.