lördag, december 03, 2011

Kaoset och starten


Om man påstår att Organisatörinho finns så borde detta påstående tyda på kraftig psykisk ohälsa. Nu har ingen påstått något sådant. Bra det. När jag kom till arenan cirka tre timmar innan avkast härskade återigen kaoset. Kaoset höll precis på att konvertera till katastrof. Fotopositionerna var placerade bakom mål. Reklamskyltarna saknades. TV och radio fick varken hem ljud eller bild. Runt omkring i arenan stod det Brasilianare och pillade sig i naveln samtidigt som ansvarsgubben på IHF trippade närmare och närmare kanten mot hjärtattack.


Men matchen kom igång. Sverige travade på i sextio minuter och passade på att mosa Argentina på vägen. Någon takkamera blev det inte denna gång. Livet är mig lite för kärt. Det är över tjugo meter mellan tak och golv. Att då balansera på en meter bred ramp utan räcken kändes lite för vågat. Jag fick självklart göra det om jag lovade att inte skylla på någon om jag ramlade ner och dog men jag avböjde. I morgon ska jag få en säkerhetssele och assistans så det kan nog bli fågelperspektiv redan mot Elfenbenskusten på måndag.

Nu ska jag ta en liten buss hem till hotellet och äta mat för första gången idag. Pressrummets mackor må vara färgglada men var föga mättande.

2 kommentarer:

Carroliten sa...

Hej!

Lånade bilden av dig på Bella när hon får armen i ansiktet, riktigt rolig bild!

Har även länkat till dig på min blogg och är det så att du inte tycker det är okej att jag har bilden där så är det bara att hojta till:)

Tack!

NickelKickel sa...

Det är ju alltid bäst att fråga fört och använda sen men det är klart att du får låna den Carro.

Tack för länken.