fredag, december 09, 2011

Det händer inte så mycket

Det är kväll. Sverige har förlorat mot Danmark och kanske är det därför jag surfar in på min danska kollega Jens blogg jag förstår inte riktigt först men sen så visar det ju sig att han precis länkat hit. Jag blir glad och stolt. Jens jobbar på Politiken på andra sidan bron och jag springer på honom lite då och då.

Kvällens match gick inte riktigt som de flesta hoppats. Det blev inte vinst och inte oavgjort och nu är det till att bjuda på dunderskräll om vi ska få vara kvar i Brasilien längre än till Lucia. Jag hör att de ute i arenan nu spelar temalåten till Star Wars. Det betyder att matchen är slut och att det nu är fritt fram för mig att balansera mig upp i taket för att tröska kameratröskan som hänger där i sina röda vajrar. Eller den hänger inte tack och lov. Den sitter fast. Men om den skulle få för sig att lossna så har jag säkrat upp den med vajrar. Så då vet ni det ni som undrade.

DialysTony efterlyste mer text och mindre bilder. Jag vet inte riktigt hur jag som fotograf skall tolka det men jag har tyvärr inte riktigt något roligt på lager. Jag kanske ska bråka lite med en arrangör?

1 kommentar:

Jens Dresling sa...

Fin tekst og fine billeder Nils. Kunne vi ikke få et nærbillede af remoten?

God arbejdslyst

Jens