måndag, december 19, 2011

Dubbeljobb och HusseinJag jobbade dubbelt i går. Konståkning och handboll. Min vän Hussein gjorde mig sällskap på båda eventen. Hans blogg hittar ni här. Du kan där finna bilder på när jag sitter i skräddarställning samt se exempel på hur väl en tidningsredigerare kan ta hand om en serie bilder från ett SM i konståkning. Snyggt och enkelt. Det är tydligen så de jobbar på Sydsvenskan.H43 kan inte få soliditet i blocket och halvlekens sista skott hittar in i mål. En variant på bilden finns på ovan nämnda blogg.

Lite över 18 miljoner samlade Musikhjälpen in detta år. Stort. Jag själv fick trångt i tårkanalen två gånger i går. Dels när Emil Jensens låt "Inte vackrast i världen" (här live från förra årets musikhjälp) och sen när Falafel-Tareq redovisade resultatet från sin försäljning.

Allt för nu. Denna måndag är lite hektisk. Jag har redan tvättat tre maskiner och ska nu kamma mig och sedan gå och ansöka om nytt pass.

Det här är också coolt.


Näst gladast i går blev jag av när jag tittade på VM-finalen mellan Norge och Frankrike. Norska världsmästare betyder svensk OS-plats. Det tycker jag låter bra.