onsdag, april 18, 2007

Magne...

Magne är inte min bil utan en granne som har ovanan att knacka i mitt golv/hennes tak.
Hon har också en annan ovana som är mycket mera dum. På kvällarna, jag antar när hon inte kan sova, mellan 21 och 01. Så kan kon helt sonika gå till sin dörr och göra föjande. Låsaupp, låsaigen, känna på handtaget, låsaupp, låsaigen, känna på handtaget, låsaupp, låsaigen, känna på handtaget, låsaupp, låsaigen, känna på handtaget. Antingen tre eller sju gånger. Stört. Det är ganska lyhört i trappen så om jag sitter i köket så hörs det kanske väl när Magne får bryt på sitt lås. Tvångstankar deluxe.
Men det är ju i alla fall bättre än att skjuta 32 personer.

Jag håller på att äta upp mitt föråd.
För att undvika att flytta mat så har jag bestämt mig för att äta allt som finns i skåpen/kylen/frysen. Ett litet roligt projekt som säkert kan framtvinga nya recept. Både en och annan udda kombination lär bli barnen av detta samlag. eeehe?

Har lagt ett bud idag motsvarande 1500000 tuggummin eller 17857 öl på Svenssons. Hugaligen.

Hans, personen inte lukten, bilr allt mer oälskad. Jag skulle vilja lägga lim i hans gröt.

Imorgon ska jag och MackanMedia ta den skadeskjutna Megane, inte grannen bilen, till Falbuying. Om den nu håller. Men det tror jag nog. Men utan höger framblinkers får vi klara oss. MM kan kanske glittra med sina armveck när vi ska svänga höger.

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha! låter som en plan! akta folk blir bländade av allt glitter bara! i vissa ljus blir det så starkt! puss

Anonym sa...

När man trodde att grannen inte kunde bli konstigare. Saknar henne inte, inte soporna i tr. upg. heller. Har lyssnat igenom (nästan) hela din låtfrågelista nu. Myckte bra, och mycket med luftengårur. Trevlig Umeå, vi hörs krams

Anonym sa...

bajs och godis!

Anonym sa...

men mange är även din bror.