torsdag, december 08, 2011

Hrvatskas pisk

Det var nära. Men hoppet lever. Tre bollars marginal mot gröthalsarna så löser vi en gruppseger. Nöjer mig med matchreferatet så. Bilder i stället.

Lite skralt med bilder i från första halvlek. Jag tappade fokus. Totalt. Anledningen ser ni här nedan. Mannen i fråga hade enligt honom själv fått order om att inga fotografer skulle få sitta på fotografplatserna. Det låter jättedumt jag vet och det var precis vad han var. Dum. Innan match när nationalsångerna spelades så hade vi en ganska lång och het ordväxling. Eftersom min kombatant inte kunde engelska blandades språken friskt. Efter knappt en minut vrålar han i alla all "FUCK OFF!" och så får jag snällt gå å ställa mig på läktaren. Där står jag sen och är så arg att jag inte riktigt kan koncentrera mig. Ett tiotal gånger får jag högt för mig själv säga "Släpp det. Fokusera på matchen." och det lyckas jag med i ungefär 25 sekunder innan jag återigen står och blänger blickar och gestikluerar gester. I paus går jag fram till IHFs delegat och förklarar läget. Delegaten som herr proppmätt menar utfärdat fotoplatsförbudet ser frågande ut när jag beskriver vad som hänt. Det är så klart inga problem att fota från fotoplatserna. Det är inte utan segerkänsla jag får sammanföra de två. Mr Fuck OFF! förstår. Han säger ingenting. Jag går och skickar bilder och han går någon annanstans och väljer att under hela kvällen titta åt andra håll än mitt.

6 kommentarer:

Sebastian sa...

Sicken jäkla tomte! Tänk att sådan personer får vara funktionärer alltså... Speciellt när dom inte kan någon vidare engelska.

Carl Sandin sa...

Dryg typ.. Men han fick vad han förtjänade. Kan vara en av de bästa känslorna som finns :)

Erixen sa...

Han kanske fått orders från Dr Hassan (vart inte han fängslad nyligen?) om att slå vakt om alla heliga reklamskyltar, varken framför eller bakom bör det finnas skumma kameraklädda män från norden.

NickelKickel sa...

Har mina teorier om Dr Hassan jag med... Men saker och ting löste sig och jag hade tjänat på att kunna släppa saker...

Angelica sa...

Var det bara du som blev bortkörd eller körde "proffset" bort alla fotografer runt plan?

NickelKickel sa...

Varenda en fick snällt gå från sina väl inarbetade platser. Inte bara jag.