måndag, februari 08, 2010

Flygplatsghettot

Med sorg i hjärtat och iver i bröstet lämnade jag Drivhusgatan 3 vid 05.50 imorse. Mina medföljande väskor räknades till antalet fem. Efter en kortare taxiresa skulle tre av bagagen checkaas in. Nu är regelverket som så att det bara är tillåtet att checka in två. Lösningen fick bli att VISA-kortet var tvunget att dansa en dans på SAS-kontoret innan jag fick lägga mina bördor på ett rullband i färgen svart.

Just nu sitter jag på flygplatsernas bajsflygplats nummer ett. Frankfurt. Inte nog med att de har spritt ut gaterna över en yta större än ett helt älgskötselsområde de har även fräckheten att bara servera smörgåsar och äcklig korv. Fyra timmar ska jag vara här. Snart halvvägs. Istället för att äta får jag surfa och emellanåt försjunka i nyaste numret av den fenomenalt utmärkta tidskriften Filter.

2 kommentarer:

Gunilla Jakobsson sa...

Sorgen och glädjen de vandra tillsammans - ha en god resa. du borde haft mahäck. Minns morfars ord - det är alltid gott med kaffe och en smörgås i Hudiksvall. Man behöver inte åka till New York du vet...
Blogga mycket!

J sa...

Lycka till nu. Håller med om att Frankfurt suger, landat där många gånger på väg till Italien.
Kör hårt.